V České Lípě v poslední době narostl počet stravovacích zařízení. Restaurace Kantráč na sídlišti Špičák neusíná na vavřínech a láká novinkami.
Tankový Březňák mají zákazníci restaurace Kantráč ve velké oblibě. Pivo se vaří v pivovaru Velké Březno, při jeho výrobě se používají vybrané suroviny a tradiční technologie. Do restaurace zlatavý mok dováží cisterna, do které se Březňák čerpá rovnou z ležáckých sklepů pivovaru. Pivo si tak uchovává skvělou kvalitu, protože vůbec nepřichází do kontaktu s kyslíkem. Poptávka po tomto produktu předčila očekávání, a tak se vedení restaurace rozhodlo vyjít vstříc svým zákazníkům – tanková „desítka“ je nyní nabízena za 16,- Kč, přičemž za první z objednaných půllitrů hosté zaplatí pouhých 11,- Kč!
Přeplněný českolipský gastrotrh dovedl provozovatele pana Martina Pavljuka i k dalším výhodným nabídkám. Jakákoli pizza z pestré nabídky objednaná ke konzumaci na místě (a doplněná alespoň jednou položkou z nápojového lístku) je nyní nabízena za nízkých 99,- Kč.
Všechny lákavé položky z jídelního lístku si samozřejmě můžete telefonicky objednat domů (či kamkoli jinam) a rozvoz objednávek po České Lípě zdarma je samozřejmostí.
Nové ceny! Nový personál! A starý dobrý Kantráč...