Dnes je 05. 10. 2024
svátek má Eliška

Trpký návrat florbalistů do 3. ligy

Archiv

FbC Líný F.Š.I. Česká Lípa – TJ Sokol Praha Krč 1:7 (0:4, 0:1, 1:2) Díky nedodržení taktických pokynů ze strany českolipských hráčů existoval v první třetině na hřišti jediný tým, a to hosté z Prahy. Ti si po úvodním oťukávání dělali s domácím týmem prakticky co chtěli a bylo jenom štěstí, že po dvaceti minutách svítil na ukazateli výsledek 0:4. Potlesk publika si vysloužil především úvodní gól, kdy přihrávku vzduchem doklepl   do sítě Králíček. Druhý gól pak zařídil Černý, který do pražského týmu přestoupil právě z České Lípy.


Ve druhé části hry domácí uklidnili hru, začali míč více držet na svých holích, ale na dostřel soupeřovy branky se dostávali jenom sporadicky. Bohužel jejich snahu narušilo zbytečné vyloučení Ryvoly, které soupeř potrestal pátým gólem v síti juniorského brankáře Kábeleho.


V závěrečné třetině domácí inkasovali ještě dvakrát – nejprve po dalším zbytečném oslabení a poté po ukázkovém přečíslení obrany. Pak již hráli Pražané v udržovacím tempu, a tak dali týmu Líných F.Š.Í. šanci zvednout hlavu.


Čestný gól České Lípy zařídil při přesilové hře minutu a půl před koncem Obst střelou do šibenice.


Branka a asistence Č. Lípy: 59. Obst (Mach)


Sestava FbC Líný F.Š.I. Česká Lípa: Kábele – Obst, Ryvola, Pekárek (c), Mach – Rozman, Papež, Mlejnek, Basl, Hurt, Semelka.