Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Soutěž o tři lístky na 4TET

Archiv

Umělecky precizní a přitom osobitý projev tohoto vokálního seskupení se snoubí s již pověstnou profesionalitou Jiřího Korna. Úžasné vokální výkony, nepřehlédnutelný design kostýmů, překvapivě originální pojetí aranžmá a neotřelé harmonie Jiřího Škorpíka i temperamentní herecké a taneční” výkony všech aktérů na jevišti, to vše rozhodně nenechá nikoho chladným. Není tedy divu, že vystoupení 4TETu bývají vyvrcholením jak prestižních akcí, tak i společenských událostí.


Jiří Korn dal před lety dohromady hudební těleso, které uchvátilo posluchače skladbou How Deep Is Your Love od Bee Gees. Korn zpívá v poloze barytonu, sestavil kvartet s muzikantem Jiřím Škorpíkem (baryton), hercem Dušanem Kollárem (bas) a zpěvákem Davidem Uličníkem (tenor). A už od počátku bylo jasné, že to nebude jen tak obyčejné seskupení. Získali velmi pozitivní ohlas a za dobu svého působení stačili vydat již několik alb.


Celý koncert v České Lípě bude opět postaven na perfektním muzikantském řemesle a dokonalých pěveckých výkonech čtyř zpěváků, kteří v intonaci neuhnou ani o setinu tónu a v rytmu ani o setinu doby – to vše v podstatě bez jakéhokoliv harmonického či rytmického doprovodu.


Pokud chcete od nás získat jeden ze tří lístků, napište nám, kdo původně zpíval píseň s názvem „You Are So Beautiful“, kterou pravděpodobně na koncertu zazpívá sólově Jiří Korn.


Do 14. listopadu posílejte své odpovědi na adresu barta@i-noviny.cz. Losujeme tři čtenáře.