Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Soutěž o pět lístků na koncert Jarmily Šulákové

Archiv

Dodejme, že Jarmila Šuláková, legenda valašské lidové hudby, oslavila letos neuvěřitelnou osmdesátku. Ačkoliv její doménou zůstala podnes lidová píseň, od roku 1996 vystupuje s folkrockovou kapelou Fleret z Vizovic. Zprvu jednorázová spolupráce přerostla v trvalou symbiózu, která Jarmile Šulákové otevřela cestu k několika dalším generacím posluchačů.


 Skupina Fleret se už přes dvacet let se svým repertoárem úspěšně prosazuje na koncertních i festivalových scénách jak v celé České republice, tak i v zahraničí (Francie, Rakousko, Španělsko, Německo, Polsko, Slovensko).
Hudební styl a zvuk této kapely je zcela originální, nezaměnitelný a rozpoznatelný už po několika úvodních taktech. Hudební kořeny má Fleret ve valašském regionu, v lidových písních, ale i v muzice rockové, kterou muzikanti slýchávali od raného mládí společně s lidovkami. Díky tomu dokáže Fleret v současnosti rozezpívat a roztancovat i mnohatisícové publikum.


Napište nám do 15. října na adresu barta@i-noviny.cz aspoň jednu z mnoha přezdívek, které Jarmila Šuláková má, a držte si palce. Losujeme pět výherců.