Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

Soutěž o čtyři lístky na finálový večer Miss Českolipska

Archiv

Věříme, že o lístky budete mít velký zájem, takže otázky nemohou být zase tak jednoduché. Do slosování zařadíme  soutěžící, kteří správně odpovědí aspoň na dvě ze tří otázek.


1. V roce 2006 vyhrála hlavní soutěž i hlasování Miss internet na i-novinách studentka Euroškoly původem z Mimoně. V rozhovoru nám mimo jiné prozradila, že mluví pěti jazyky. Jak se předloňská vítězka jmenovala?


2. Adeptky na korunku se pravidelně scházejí dlouho před finálovým večerem v malebné vesničce v Českosaském Švýcarsku, aby se vzájemně poznaly. Jak se obec nedaleko Chřibské jmenuje?


3. No dobrá, googlovat zřejmě umíte. Odhadnout vkus našeho editora Milana Bárty je trochu problém (vlastně ani není jisté, jestli nějaký má). Tipněte si, které dívce v letošním ročníku poslal svůj hlas.


Své odpovědi posílejte do čtvrtka do 15.00 hodin na mail:


barta@i-noviny.cz.


Losujeme dva výherce, kteří obdrží po dvou lístcích.


O nejhezčích dívkách Českolipska bude 17. května v 19:00 v městském divadle v Novém Boru rozhodovat dvanáctičlenná porota složená ze zástupců jednotlivých měst, Libereckého kraje, modelingové agentury, sponzorů a partnerů akce. Generálním partnerem jako každoročně je Kooperativa, pojišťovna, a.s.
Slavnostním večerem Miss Českolipsko 2008 bude provázet moderátor  a herec Tomáš Krejčíř.  Návštěvníci se mohou těšit i na zajímavý doprovodný program, ve kterém vystoupí například zpěvačka Lucie Vondráčková.
„Naše agentura Reas Agency vybrala  tuto neděli 30. března v novoborském divadle, kde se konal konkurz, zatím pět finalistek, které se zúčastní boje o Miss Českolipsko 2008. Další konkurz proběhne v sobotu 19. dubna 2008 v KD Crystal od 13. hodin v České Lípě. Zde vybereme ještě pět dalších finalistek. Dívky se do soutěže přihlásily nejen z okresu Česká Lípa, ale i z Liberecka nebo Děčínska,“ sdělila zástupkyně agentury Hana Joličová.
Vítězka obdrží  zahraniční exotický zájezd a pro všechny finalistky jsou připraveny hodnotné ceny.