Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Salming Floorball Games 2009 otevírá dveře všem!

Archiv

Ten se uskuteční ve dnech 5.-7. června 2009. Chybět nebude samozřejmě ani atraktivní Salming Speed Shooting Contest, tedy individuální doprovodná soutěž v tvrdosti střelby s lákavou hlavní cenou – zbrusu novou Salming Kickzone!
 
Pilotního prvního ročníku se loni zúčastnilo 27 mužských a 8 ženských týmů, letos je limit nastaven na 36 mužských a 12 ženských družstev. Stejně jako v loňském roce organizátoři počítají s velmi pestrým složením účastníků, od potvrzené účasti extraligistů a reprezentantů ČR, až po neregistrované borce, kteří s nimi ve velmi rychlé a náročné hře na malém prostoru změří síly.
 
Na prvním ročníku se představili mj. Michal Jedlička, David Rytych, Petr Novotný, Petr Pajer, bratři Krupičkové či Daniel Hulič, letos by seznam známých jmen neměl být o nic kratší. Florbal v menším počtu hráčů nabízí permanentní akci, neustálé brankové příležitosti a spoustu gólů = velkou zábavu. Tu umocní i oblíbená turnajová párty, neodmyslitelně patřící relax k jarním a letním turnajům.
Ředitel turnaje Filip Knapčík říká: „V roce 2008 jsme, myslím, zdárně nastartovali úspěšný projekt, který si všichni užili, a už se nám kupí přihlášky na letošní červnový II. ročník. Připravené budou čtyři haly, zajímavý hrací systém, v němž odehrajeme cca 150 soutěžních zápasů, ale zbyde i čas na populární speed shooting, a to nejen pro střelce s holí, ale i brankáře a jejich hbité paže. Majitelé nejtvrdší střely pak od generálního partnera turnaje obdrží elitní hokejku Salming Kickzone. Potvrzená je i turnajová párty, účastníci, co už v České Lípě loni byli, tu najdou vše, proč se vracejí, ostatním můžu osobní zkušenost jenom doporučit.“
Podrobnosti o SALMING FLOORBALL GAMES 2009 naleznete na oficiálním webu turnaje: www.floorballgames.cz. Zde je připraven i přihláškový formulář...