Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

REGGAE ETHNIC SESSION 2008 - prodej zahájen!

Archiv

V Žízníkově u České Lípy opět vyroste poslední červnový víkend festivalové městečko a pro všechny milovníky afro-karibských rytmů čekají na třech scénách tři dny plné muziky.


Pořádající agentura R.E.C. letos navíc spojila své síly s pražskou Beat Promotion, která se stala posilou původního týmu ve věcech programových i organizačních. Díky tomuto spojení chceme dosáhnout lepšího festivalového program a maximálního servisu pro jeho návštěvníky.


Co vás tedy letos čeká? Jak už jsme prozradili výše – hlavním zdrojem potěšení budou tři ozvučené scény. Na koncertním pódiu se představí muzikanti z celého světa, jejichž totožnost si zatím necháváme jako překvapení. Pro začátkem odtajníme alespoň slovenské Polemic, domácí Švihadlo nebo vycházející hvězdy Prague Ska Conpiracy, Mr. Cocoman & Solid Vybez, Zion Squad nebo m.y.music. Máte se ale ještě na co těšit, devátý Reggae Ethnic Session bez obav překoná domácí festivalou historii i vaše nejpestřejší představy :)


Nejlevnější festivalové vstupenky jsou už v obvyklích předprodejích za bezkonkurenčních 250Kč + poplatek prodejce. Tato nabídka platí pouze do konce března!


Více: www.reggaefestival.cz / www.reggaemusic.cz