Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Policisté pátrají po ženě, jež zmizela jen v noční košili

Archiv

Žena zmizela pravděpodobně jen v modré noční košili a pantoflích. Trpí depresemi a v minulosti se již pokusila spáchat sebevraždu. ČTK to dnes řekla mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.


"Do rozsáhlého, ale bezúspěšného pátrání po matce tříměsíčního dítěte se ve středu kromě policistů a hasičů zapojil i vrtulník," uvedla Baláková. Policisté prosí o pomoc při hledání Černé veřejnost. Oznámení přijímají na tísňové lince 158. Petra Černá je 170 centimetrů vysoká a má středně silnou postavu, zelenohnědé oči a tmavě hnědé rovné vlasy, splývající na ramena a uprostřed česané na pěšinku. Na levé části krku má mateřské znaménko a asi 10 centimetrů dlouhou jizvu.


 "Odešla pravděpodobně se dvěma zlatými řetízky a zlatým snubním prstenem s vyrytým jménem  Martin a datem 28. 4. 2002," dodala Baláková.


Policistům se dosud nepodařilo pohřešovanou ženu vypátrat ani přesto, že do pátrání byl včera zapojen vrtulník letky MV. Rozsáhlé pátrací akce se zúčastnili kromě policistů i příslšníci HZS z České Lípy. Policisté nemohou v tuto chvíli vyloučit obavu, že by se žena mohla znovu pokusit o sebevraždu. Pokud někdo může pomoci k jejímu včasnému vypátrání, ať laskavě neprodleně informuje jakoukoliv služebnu Policie ČR nebo kontaktuje linku 158.