Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Podpořte rozhlednu - kupte si nový schod!

Archiv

K prodeji sponzorům je k dispozici celkem 56 kusů litinových schodů, které budou součástí ocelového schodiště. Cena jednoho schodu byla stanovena na 5.000,- Kč. Na každém prodaném schodu pak bude umístěn reliéf o velikosti 10 x 40 cm, kde se budou nacházet údaje o dárci - jméno a příjmení nebo název firmy. Všichni významní sponzoři pak budou vyjmenováni na podstupni litinového segmentu rozhledny.


Pro účel přijímání objednávek schodů byla zřízena tato e-mailová adresa: schody.na.rozhlednu@ceska-kamenice.cz
Pro usnadnění je pro zájemce o koupi schodu připraven formulář, který je možné odeslat jako přílohu zprávy na uvedenou adresu. Formulář můžete samozřejmě také vyplnit a vytisknout a odeslat na adresu Městského úřadu Česká Kamenice prostřednictvím České pošty. Formulář objednávky schodu ke stažení (RTF). Číslo účtu, na který lze poukázat částku 5.000,- Kč za schod, je stejné jako účet zřízený pro účely sbírky, tedy: 30015 - 921392379/0800 s tím, že je třeba použít variabilní symbol: 592.


Po objednání je potřeba cenu za schod uhradit do 30 kalendářních dnů od data objednávky. V případě, že částka nebude uhrazena v termínu, zarezervovaný schod bude uvolněn pro dalšího zájemce. Každému, kdo si zakoupí schod, bude vystaven na památku jeho daru pamětní list. Seznam dárců - stav objednávek schodů na webovských stánkách.


Mnohokrát děkujeme všem sponzorům, kteří dosud věnovali sponzorské dary na podporu rekonstrukce rozhledny na Studenci. S úctou a obdivem k Vaší podpoře


Jitka Tůmová
předseda Občanského sdružení Studený a Lipnice



Občanské sdružení Studený a Lipnice poukázalo dne 28. 1. 2008 na účet veřejné sbírky vyhlášené Městem Česká Kamenice celkovou částku 141.161,- Kč získanou z finančních prostředků, které Občanskému sdružení Studený a Lipnice laskavě věnovali sponzoři. Uvedená částka byla použita na úhradu veškerých nákladů spojených s demontáží rozhledny na Studenci, její přepravě a uskladnění v areálu litoměřické společnosti LANA
s.r.o.
www.studenyalipnice.cz