Dnes je 22. 09. 2024
svátek má Darina

Otevřené dveře na radnici

Archiv

Město Česká Lípa připravuje na příští pondělí, tedy 9. března 2009, již pátý „Den otevřených dveří“ pro širokou veřejnost.


„Dovoluji si pozvat všechny Českolipany na Den otevřených dveří, který v prostorách městského úřadu „tentokráte za plného provozu“ pořádá naše město,“ zve na akci starostka města Česká Lípa Hana Moudrá. „Dopolední hodiny bychom chtěli nabídnout zejména zdejším školám a jejich žákům. Odpoledne by už  pak mělo patřit široké veřejnosti,“ doplňuje starostka Hana Moudrá. A jaké úřadovny budou tentokráte veřejnosti k dispozici? Bude se v prvé řadě jednat o budovu radnice na nám T.G. M, č.p. 1 (zasedací místnost rady města, kancelář starostky města, kancelář I. místostarosty, obřadní síně, správní odbor), a dále také sousední objekt č.p. 2 (kancelář II. místostarosty, zasedací místnost zastupitelstva města nebo finanční odbor). Tyto úřadovny budou návštěvníkům představovány od 10:00 hodin do 17:00 hodin.


„Poprvé bude v rámci programu tohoto dne pro veřejnost otevřena také služebna Městské policie na Škroupově náměstí,“ přibližuje dále starostka Hana Moudrá. „Pro školy jsou prohlídky připraveny od 10:00 hodin do 12:00 hodin, pro veřejnost poté od 15:00 hodin do 17:00 hodin,“ dodává zástupce ředitele Městské policie Česká Lípa Antonín Doležal.


„Je toho opravdu hodně, co jsme si pro Vás připravili, a proto věřím, že nabídky Dne otevřených dveří využijete a společně s námi se budete moci podrobně seznámit nejen s činnostmi komplexu městského úřadu, ale také s chodem na městské policii,“ dokončuje na závěr pozvánku starostka Hana Moudrá.