Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Noc na vlnách 2006

Archiv

Organizátoři, Kulturní dům Crystal, připravili lahodný hudební koktejl, který jistě zachutná nejednomu milovníku dobré muziky.


Návštěvníci se mohou těšit v pátek na místní kapelu Obří broskev, na brněnskou kapelu Gulo čar, která dokáže rozdivočit publikum během strhujících koncertů a které hudební kritiky tato skupina nadchla natolik, že jim za předchozí desku Baro drom přiřkli Anděla v kategorii world music a na legendární kapelu Psí vojáci.


Na sobotu se pak můžete těšit na latino - funky reggae v podání skupiny Banditos a na vynikající kapelu Mediterian, která hraje hudbu středomořských národů a kubánské písně. Na nádvoří, kromě klasického občerstvení, bude také čajovna s několika druhy vynikajících čajů a s vegetariánskou kuchyní.


Přijďte se proto pohoupat na hudebních vlnách v příjemném prostředí vodního hradu Lipý a zpříjemnit dva prázdninové večery tímto jedinečným hudebním dýchánkem.


Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji Kulturního domu Crystal v České Lípě každý všední den od 15 do 19 hodin za cenu v pátek 200,- Kč, v sobotu 100,- Kč a vstupenka na pátek i na sobotu za 240,- Kč.