Dnes je 24. 09. 2024
svátek má Jaromír

Dusilová, Vondráčková, Nezmaři ...

Archiv

Koncem ledna dramaturgie naváže na tradiční flamenco večery.. Tentokrát  představí zpěvačku řeckého původu Marthu Elefteriadu, která vystoupí za doprovodu perského zpěváka a kytaristy Shahaba Tolouie. Součástí jejich repertoáru je interpretace originálních řeckých, perských a španělských písní za doprovodu tradičního perského nástroje setár. Tento večer bude plný exotických písní, flamenca a dobré nálady.


V měsíci únoru pro nás v Crystalu připravili vystoupení kapely Hradišťan s uměleckým vedoucím Jiřím Pavlicou, která patří k nejznámějším moravským cimbálovým kapelám. Je ojedinělým hudebním tělesem s vysokou uměleckou a interpretační úrovní a netradičním repertoárem, jehož inspiračním zdrojem se stal folklór.


Měsíc březen je plný vynikajících koncertů. Začátkem měsíce vystoupí kapela Bůhví v čele s Ondřejem Brzobohatým a vynikající kapela Monkey Business, v jejímž pozadí stojí velký vyznavač funku Roman Holý, spolu s dalšími muzikanty a mladým talentovaným zpěvákem Matějem Ruppertem.


Lahůdkou má být talk show naší přední zpěvačky populární hudby Heleny Vondráčkové s moderátorem Petrem Salavou a klavírním doprovodem Pavla Větrovce.


Do aprílového měsíce zařadili kapelu Njorek, prolínající rozdílné hudební styly s etnickými kořeny, a jednu z nejtalentovanějších a možná stále trochu nedoceněných zpěvaček na české hudební scéně, Lenku Dusilovou.


Na konec měsíce je připraveno vystoupení několikanásobných držitelů plzeňských port, folkové skupiny Nezmaři.


Více aktuálních informací získáte na internetových stránkách www.kdcrystal.cz.