Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

Do divadla mohou studenti za polovic

Archiv

„V současné chvíli jsou volné převážně abonentky v ceně tisíc čtyřicet korun za jednu kartu. Student tedy získá devět představení za pět set dvacet korun. To je cena nesrovnatelná s normálním předprodejem,“ láká Jarek Hylebrant, umělecký manažer Jiráskova divadla.


Výhodou, krom ceny, je i přenosnost karty. Dramaturgický plán slibuje horor, dramata, komedie, experiment, romantiku, muzikál, ale i pohádku.


Slavnostním zahajovacím představením budou Mlýny kultovního divadla Sklep. Mimořádnost v tomto případě tkví ve velmi ojedinělém zájezdu této vojenské komedie, která je nejdéle udržovanou inscenací v repertoáru divadla.


Další měsíc bude následovat hororové scifi Pokus pes čili potvor se Sašou Rašilovem a Vandou Hybnerovou v hlavních rolích.


Listopadovým představením je legendární muzikál Balada pro banditu Klicperova divadla Hradec Králové.


V prosinci přijedou sólisté Národního divadla David Prachař a David Matásek, doprovázet je bude Valérie Zawadská a Martina Hudečková v představení Druhá kapitola.


Jak jsem vyhrál válku budou vyprávět Dalibor Gondík a Otakar Brousek ml. v lednu roku 2008 ve válečné tragikomedii.


Do únorového zimního počasí přijedou bratři Rodenové se svým hereckým koncertem v představení Divadla Komedie Staří mistři.


Hru o manželství si užije Chantal Poullain a Jiří Schmitzer v následném měsíci.


Pohádku i pro dospělé Lakomá Barka Jana Wericha uvidí diváci v dubnu a celé předplatné uzavře Jitka Smutná, Jan Hartl a Jana Stryková v romantické komedii Dveře.


Zvláštním bonusem pro studenty, kteří si předplatitelské karty koupí, je speciální slosování, ze kterého v červenci vyjdou dva výherci. Ti získají dvě volné vstupenky na dvě akce dle vlastního výběru pořádané v KD Crystal do konce tohoto roku.


Další informace o Jiráskově divadle naleznete na www.kdcrystal.cz