Dnes je 05. 10. 2024
svátek má Eliška

Českolipsko bude zřejmě bez europoslance

Archiv

Na třiadvacátem místě kandidátky Občanské demokratické strany je v závětří skryt Jan Bartoň. Rozhovor s ním si můžete přečíst zde. Zároveň jsme minulý týden upozornili na jeho volební stránky (zde). Je mu 53 let a jako povolání uvádí: vedoucí filiálky.


Na kandidátce uskupení s názvem Masarykova demokratická strana má číslo 27 diplomovaný umělec Vladimír Ropek. V kandidátní listině uvádí, že je mu 27 let a živí se jako pedagog. Bydlí v Mimoni.


Volání Viktora Koženého z politického záhrobí - pardon zámoří - vyslyšel sedmatřicetiletý obchodní ředitel Michal Vencovský. Na kandidátce strany s názvem Občanská federální demokracie dostal číslo 13, tj. číslo na této kandidátce poslední.


O kandidátovi ODS jsme toho již napsali dost. Snažili jsme se z hlubin internetu vydolovat nějaké informace i o zbylých případných europoslancích. O Vladimíru Ropkovi se nám nic nalézt nepodařilo. Zato první nalezený odkaz na Michala Vencovského byl zajímavý (zde) -  zavedl nás na jakýsi  seznam neplatičů, v němž figuruje firma Advis, s.r.o., zastupovaná osobou téhož jména. Že by vrána k vráně?